tataee&bab sonorizari
tataee bab sonorizari evenimente
CATE CEVA DESPRE NOI...
despre dj tataee focsani si dj bab focsani
 
Tataee&Bab Events a luat nastere in primul rand din pasiune, o pasiune de copil care ajutata de multi ani de munca, implicare si dedicare a crescut si a devenit activitatea de zi cu zi, business-ul nostru.
Ne dorim sa oferim clientilor nostri servicii cat mai complete si cu un raport calitate-pret bun. Incercam sa satisfacem cerintele clientilor prin munca zilnica pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite, prin pasiune si prin cei peste 12 ani de experienta.
Bineinteles, vom evita afirmatii precum : "Noi suntem cei mai buni", lasandu-va dumneavoastra dreptul de a trage astfel de concluzii.
Pe langa serviciile de sonorizari evenimente precum nunti, botezuri, majorate, conferinte si orice alt tip de evenimente, ne dorim sa va oferim si serviicii foto-video de inalta calitate, dar cum este imposibil sa reusesti sa te ocupi responsabil de toate in acelasi timp, am creat sectiunea "colaboratori". Aici veti gasi informatii, date de contact si link-uri ale colegilor nostri, oameni pasionati, profesionisti si dedicati activitatii de foto-video.
In acest moment putem sonoriza cu succes evenimente cu un numar de peste 500 invitati atat in spatii inchise cat si in aer liber. Am reusit sa extindem aria de acoperire sonorizand si evenimente din judetele apropiate judetului Vrancea, precum : Galati, Bacau, Buzau, Bucuresti etc.
SA NE CUNOASTEM
tataee focsani

Impreuna, din pasiune pentru muzica, am creat pentru dumneavostra :

tataee & bab events focsani

bab focsani
IONUT BRATOSIN - DJ TATAEE
BOGDAN VALENTIN BAHNA - DJ BAB

 

©2016 Tataee&Bab Events . Toate drepturile rezervate.