tataee&bab sonorizari
tataee bab events focsani
SERVICII
 
SECTIUNE IN CONSTRUCTIE
 
 

Tataee&Bab Events a luat nastere in primul rand din pasiune, o pasiune de copil care ajutata de multi ani de munca, implicare si dedicare a crescut si a devenit activitatea de zi cu zi, business-ul nostru.

Ne dorim sa oferim clientilor nostri servicii cat mai complete si cu un raport calitate-pret bun. Incercam sa satisfacem cerintele clientilor nostri prin munca zilnica pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite, prin pasiune si prin cei peste 12 ani de experienta.

Bineinteles, vom evita afirmatii precum : "Noi suntem cei mai buni", lasandu-va dumneavoastra dreptul de a trage astfel de concluzii.

Ne propunem ca in curand pe langa serviciile de sonorizari evenimente precum nunti, botezuri, majorate si alte petreceri sa va oferim si serviicii foto-video de inalta calitate.

In acest moment putem sonoriza cu succes evenimente cu un numar maxim de 500 invitati atat in spatii inchise cat si in aer liber. Am reusit sa extindem aria de acoperire sonorizand si evenimente din judetele apropiate judetului Vrancea, precum : Galati, Bacau, Buzau, Bucuresti etc.

 
 

 

©2016 Tataee&Bab Events . Toate drepturile rezervate.